nazovi 091 899 41 99    

     21.12.2005

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   | Razgovori  

  Poruka
To što ti je Bog dao potpunu slobodu ne znači da vječno možeš živjeti neodgovorno prema sebi i prema čitavom čovječanstvu. Stoga, drago dijete učini nešto što će te svrstati pod Svjetlost ove nebeske kape!
   R e i k i
  Četiri aspekta
  Devet elemenata
  Kodeks
  Reiki etika
  Inicijacija
  Povijest (Phillys)
  Povijest (Evan)
  Reiki simboli
  Iscjeljujuća snaga
  Darovi prvog stupnja
  Reiki za mir
  Reiki za uspjeh
  Reiki istraživanja
  Kristal na sjev. polu
  Usuiev satori
  Dnevnik H.Takate
  Reiki u svjetlu kršćanske antropologije
  Reiki je savršen
  Programiranje Reikia
  Reiki zvuk
Da li je Reiki moć?
Reiki baklja
Što za mene znači Reiki?

Reiki zvuk

Kao što smoenergetski titraj tako smo i zvučni. Sve oko nas ima svoj zvuk i svatko od nas odaziva se na taj zvuk. Taj zvuk o kojem ovdje pišemo je zvuk našeg bića. Titraj duše. Ali isto tako i svaki organ u tijelu ima svoj zvuk. Kada je organ zdrav i kada energija nesmetano teče kroz njega, on ima svoj određeni zvuk koji se mijenja onog časa kada se naruši sklad, odnosno kada nastupi zastoj energije. Toje moguće otkriti zvukom i prije nego li određeni organ oboli na fizičkom nivou. Taj zastoj se dakle može otkriti daleko ranije a to znači i iscijelitienergetski poremećaj prije nego što se manifestira.

         O kakvom je to zvuku riječ? Prvo, to je zvuk koji iscjelitelj intuitivno može proizvesti čitajući energiju određenog organa, misli, osjećaja ili duše. Kako je zvuk energija i kako se određeni organ odaziva na određeni zvučni tonalitet tako možemo djelovati zvukom na iscjeljenje odnosno na ispravak određenog nesklada, ukoliko u tom trenutku postoji. Taj zvuk možemo koristiti na različitim nivoima ljudskog postojanja a ovisi o tome što u tom trenutku želimo iscjeljivati. Ukoliko želimo iscjeljivati organ tada radimo na fizičkom nivou i zvuk ispuštamo u njega, ukoliko pak želimo raditi na duhovnom uzdizanju svijesti određene osobe, tada ćemo zvuk usmjeriti na to.

         Kako god nam kod radiestezijskog pregleda bolesni organ ili nek iporemećaj - privuče pažnju, isto tako privuče i zvuk. Dovoljno se je samo intuitivno usmjeriti i očekivati da se unutar nas pojavi zvuk koji ćemo propustiti bilo kroz mumljanje, titraje grla ili kroz melodiju. Osjećat ćemo istovremeno kako taj zvuk ispunjava određeni organ i kako ga iscjeljuje, odnosno donosi energiju sklada. Isto se odnosi i na zvuk koji usmjeravamo na osobu kojoj želimo donijeti duhovni sklad.

Razvijajući svoju intuiciju sve više se otvaramo za prijem signala izvana. Stoga je potrebno svega nekoliko trenutaka da se umirimo, otvorimo Reikii poslušamo unutarnji osjećaj. Zvuk će doći sam po sebi. Pogriješit ćemo ukoliko ga izmislimo iz uma i ukoliko ne poslušamo svoju unutarnji osjećaj. Zvuk će nadoći sam. Dovoljno je samo da ga isčekujemo i da ga se usudimo ispustiti. Kada bude nadolazio potpomognimo ga intuitivnim pokretima ruku, odnosno dlanova.Dozvolimo da nas zvuk vodi, nikako ne da mi vodimo njega. Ako uspijemo uhvatiti pravu vibraciju, tada će se iscjeljivanje doista događati i zvukom i energijom i pokretom ruku. Stvorit će se potpuni sinkronitet između dva bića, između onoga koji daje (prenaša) i onoga koji prima. U zvuku postaju jedno sa Jednim.

                                 Vladimir Magdić

 


    Kako završiti tečaj?              Ukoliko se odlučite za mene!
U pravilu, vrlo jednostavno, dovoljno je da u Vama sazrije odluka za to. Izaberite majstora i kontaktirajte ga! Sve ostale upute ćete dobiti od njega.
Kontaktirajte me, na telefon ili putem e-maila. Tečaj se može održati samo za Vas ili za grupu. Sve ostale upute ćete dobiti u usmenom kontaktu sa mnom.
Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin