nazovi 091 899 41 99    

     21.12.2005

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

  D o g a đ a n j a
Zagreb, 20. prosinca  2005.
Okrugli stol  - o prijedlogu Zakona o terapeutima 

   P r a k s a
  Komunikacija
  Biraj bolje za sebe
  Vježbe za peti uvid
  Blagoslov
  Pozdrav suncu
  Sweat lodge
  Pet tibetanaca
 

Vježbe za peti uvid

Jutarnja pažnja

Par minuta prije nego ćete ujutro ustati iz kreveta, dozvolite si da se usredotočite na središte u svome tijelu. Tiho i u miru (u sebi) izrecite svoju namjeru za taj dan. Npr. «danas ću se lijepo provesti na poslu i naučiti nešto novo», ili «danas ću zadržati ovaj trenutak i biti otvoren za ono što mi Univerzum ima za reći».

Sa zatvorenim očima, zamislite i vizualizirajte svjetlosnu kuglu u sredini iznad vaše glave. Dozvolite joj da se proširi i zahvati vaše cijelo tijelo i vaš svijet. I dok šaljete svjetlo u sve sfere vašeg života, osjećajte sigurnost spoznaje da ste živi i da imate svoju svrhu.

Jutarnji zvukovi

Ako živite sami lako možete izvesti ovu vježbu prije nego što ustanete iz kreveta. Ako živite s nekim, istu vježbu možete prakticirati pod tušem. Znači, kada se probudite, počnite stvarati zvukove koji god žele izaći iz vas. Ne brinite ako prvih nekoliko zvukova zazvuče neartikulirano i ružno. Nastavite se glasati i počnite slijediti zvuk pažnjom dok se penje i pada. Konačno i postepeno zvuk će se početi mijenjati podižući svoju vibraciju bit će čišči. Nastavite sa čistim zvukom nekoliko trenutaka a zatim pratite zbivanja dana.

Tehnika disanja

Stalno tijekom dana imajte na umu da obitavate u Univerzumu čiste energije. Tako, u bilo kojem trenutku tijekom dana, čak i za vrijeme vrlo važnog sastanka, imate tu energiju potpuno na raspolaganju ako ostanete otvoreni na nju. Obratite pozornost više puta tijekom dana na svoje tijelo i hvatajte priliku da svjesno dišete. U takvom trenutku udahnite i usišite svjež zrak duboko u svoje tijelo. Zamislite iscjeljujuće i energizirajuće izmjene u vašim plućima i krvožilnom sustavu. Zamislite da ispunjavate vaše tijelo energijom Univerzuma. Osjećajte se otvorenima i proširenima. Svjesno disanje će vas usredotočiti bez obzira što god se događa oko vas.

Vecernja praksa

Nakon što stignete kući, priuštite si par minuta slušanja ritmičkih zvukova kao što su bubnjevi ili druga nevokalna glazba koja je stimulirajuća ali i opuštajuća. Par minuta se krečite u ritmu, dozvoljavajući svima napetostima u vašem tijelu da istječu iz vas. Ako imate vremena, bilo kakav oblik vježbi istezanja, jest neprocjenjiv otpusni ventil. Počnite raditi ovu vježbu jedanput tjedno, te svako toliko dodajte po jedan dan.

Vježbe prije spavanja

Prije nego što zaspite, povedite svoju pažnju u središte svoga bića. Spoznajte kakve ste, pa čak i najmanje korake ili stvari učinili danas i izrazite zahvalnost za sve što ste primili. Ako vam je potrebno objašnjenje nekakvog današnjeg događaja, zatražite čistu informaciju da vam se prikaže kroz vaše snove.

 


    Kako završiti tečaj?              Ukoliko se odlučite za mene!
U pravilu, vrlo jednostavno, dovoljno je da u Vama sazrije odluka za to. Izaberite majstora i kontaktirajte ga! Sve ostale upute ćete dobiti od njega.
Kontaktirajte me, na telefon ili putem e-maila. Tečaj se može održati samo za Vas ili za grupu. Sve ostale upute ćete dobiti u usmenom kontaktu sa mnom.
Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin