nazovi 091 899 41 99    

     21.12.2005

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori    

  Poruka
Život nije ono što ti misliš da je. Tvoja prava bit nikada ne umire, ona je u ovoj inkarnaciji izabrala ovo tijelo. Kroz njega stiče iskustva. Tijelo će umrijeti, s njim i ego a tvoja prava Bit će i dalje BITI. Stoga, ti ne umireš, ti živiš u vječnosti, jer ti nisi tijelo, ti nisi ego, ti si ta BIT.
   R e i k i
  Četiri aspekta
  Devet elemenata
  Kodeks
  Reiki etika
  Inicijacija
  Povijest (Phillys)
  Povijest (Evan)
  Reiki simboli
  Iscjeljujuća snaga
  Darovi prvog stupnja
  Reiki za mir
  Reiki za uspjeh
  Reiki istraživanja
  Kristal na sjev. polu
  Usuiev satori
  Dnevnik H.Takate
  Reiki u svjetlu kršćanske antropologije
  Reiki je savršen
  Programiranje Reikia
  Reiki zvuk
Da li je Reiki moć?
Reiki baklja
Što za mene znači Reiki?

Reiki značaj

Što za mene znači Reiki? Pitanje koje je u biti vrlo jednostavno, a tako zahtijeva otvorenost i srca i duše. Reiki je za mene sve. Reiki je za mene Postojanje, Vječni Izvor i sam Život, Reiki sam naprosto ja, a duboko u srcu znam – i vi. Često razmišljam o tome, što je doista Reiki, da li je to samo puka tehnika, da li je to nešto više i nešto daleko svetije nego li mislimo. Toliko je univerzalan da se može priklopiti tumačenju svake vjere. Iz različitih filozofija i mudrosti saznajemo i za «ki» i za «chi» i za «pranu» i za razne druge nazive o kojima nešto znamo ili neznamo. Ja ga tumačim kao Duha Svetoga, onoga koji sve podržava. Reiki – u širem smislu te riječi podržava život i sveprisutan je. To što ga mi zovemo Reiki – to ne znači da taj isti podržavatelj života negdje drugdje ne nosi neki drugi naziv. A tu je pored nas svakog dana i svake noći. Stalno je u sveprisutnosti. Ispunjava svaku poru našeg života. Toliko je sveprisutan da ga neki mogu i vidjeti. Svejedno je kako ćemo ga zvati. On je tu u tebi i u svakom drugom, ali onog trena kada ga osvjestimo i počinjemo na isti osvješteni način korisiti – mi ga nazivamo Reiki. Mi smo uronjeni u Njega. Zamislite kada mi malu bebu koja je još u majčinoj utropi mogli zapitati: «Dijete, imaš li majku», što mislite što bi nam odgovorilo. Nikada ju nije vidio, u njoj je a da to i ne zna. Eto, na sličan način i mi smo uronjeni u Boga, odnosno u Izvor koji daje život. Znam da ne mislimo svi tako. I to je u redu. Svakom je Reiki prikazan onako kako ga može prihvatiti, kako ga može svojom sviješću shvatiti. I u tom pogledu On je Univerzalan. Univerzalan kao i Bog. I On nam se upravo tako pokazuje. Netko ga može raspoznati u svakom, a netko nažalost u nikom. Reiki za mene znači osvješteno korištenje onoga što daje život. I kada iniciram toga sam više nego svijestan. Njegova svetost mi govori da je Duh Sveti. A praktikant koji prima tu inicijaciju osjeća da se vratio svom istinskom domu. Zar Bog nije naš istinski dom? Znači Reiki je povrat Bogu, povrat svom istinskom domu. I ja ga tako primam, tako mu se dajem i potpuno sam u Njemu. A da li nekog smetaju simboli ili obred inicijacije – to me ne brine. Univerzalnosti i Istini je potpuno svejedno što će tko misliti. Istina je uvijek Istina i neće se promjeniti zato što ja mislim drugačije. Istina je Vječna i nepromjenjiva – tko je dosegne taj je na kraju puta – postaje i sam istinom.

Toliko veliku potrebu imam svima vama koje ne poznam reći – da vas neimjerno volim i da ste svi u meni kao i ja u vama. Blagoslovljeni bili od sada pa dovijeka! Amen

                    Vladimir Magdić    


    Kako završiti tečaj?              Ukoliko se odlučite za mene!
U pravilu, vrlo jednostavno, dovoljno je da u Vama sazrije odluka za to. Izaberite majstora i kontaktirajte ga! Sve ostale upute ćete dobiti od njega.
Kontaktirajte me, na telefon ili putem e-maila. Tečaj se može održati samo za Vas ili za grupu. Sve ostale upute ćete dobiti u usmenom kontaktu sa mnom.
Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin