nazovi 091 899 41 99    

     21.12.2005

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

  Poruka
Nemoguće je živjeti život bez ljubavi, ona je ono što mi jesmo. Pa kako je onda moguće živjeti bez sebe. To naprosto nije moguće. Ako pokušavaš živjeti život bez ljubavi, onda samo živi tvoje tijelo, ti si mrtav.
   R e i k i
  Četiri aspekta
  Devet elemenata
  Kodeks
  Reiki etika
  Inicijacija
  Povijest (Phillys)
  Povijest (Evan)
  Reiki simboli
  Iscjeljujuća snaga
  Darovi prvog stupnja
  Reiki za mir
  Reiki za uspjeh
  Reiki istraživanja
  Kristal na sjev. polu
  Usuiev satori
  Dnevnik H.Takate
  Reiki u svjetlu kršćanske antropologije
  Reiki je savršen
  Programiranje Reikia
  Reiki zvuk
Da li je Reiki moć?
Reiki baklja
Što za mene znači Reiki?

Programiranje Reiki-a

Reiki je doista univerzalan, toliko univerzalan da se neda manipulirati, ali to ni malo ne znači da se neće dati koristiti na onaj način na koji nama najviše odgovara i koji je za nas najsvrsishodniji (jasno da se podrazumjeva da je to u tom trenutku za nas najbolje, i da je korištenje univerzalno opravdano). Čisto iz praktičnih razloga, Reiki se dade programirati, i to da se uključi kada mi želimo, da se uključi na onom mjestu gdje mi želimo i da traje onoliko koliko mi želimo.
    - Način programiranja Reiki-a koristimo u slučajevima; kada smo već dogovorili tretman na daljinu a nismo ga u mogućnosti odgoditi,
    - kada smo iznenada saznali da se u vrijeme dogovorenog tretmana na daljinu moramo naći na nekom drugom mjestu,
    - kada želimo da se Reiki uključi na određenom mjestu (na mjestu gdje duže vrijeme sjedimo ili boravimo),
    - kada želimo da djeluje duže vrijeme programirano na neki dio našeg tijela ili na neki problem,
    - kada želimo da traje određeno vrijeme, bez obzira gdje se mi u tom trenutku nalazili.
Mislim da ne treba posebno govoriti o tome kako moramo biti više nego odgovorni za ono što radimo osobito ako smo svijesni odakle potiče to znanje i kako je došlo do nas.. Dobro je ponoviti i po nekoliko puta da se Reiki ne može koristiti za nikakve programe koji nisu u skladu sa univerzalnim potrebama. Reiki je sam po sebi siguran koristimo li ga za svoje opće dobro a samim tim i za dobro svih ljudi na Zemlji.
    Uzmimo kao primjer da smo dogovorili Reiki tretman navečer u 21 sat ali smo u međuvremenu saznali da hitno moramo otputovati a osoba s kojom smo dogovorili tretman nema telefon i nemožemo joj javiti da je došlo do promjne. Odlučimo li ipak da programiramo Reiki da se uključi u 21 sat, bez obzira na to što smo mi možda u tom trenutku u svom automobilu i u nemogućnosti smo raditi dogovoren tretman na daljinu, tada ćemo to uraditi ovako:
    1. Tretman ćemo napraviti bilo kada u toku dana sa programom koji će ga uključiti u 21 sat, kako smo već ranije dogovorili.
    2. Zamislit ćemo osobu na koju će djelovati program i staviti Prvi simbol koji će nam služiti kao kontakt.
    3. Postavit ćemo III simbol za rad na daljinu i potvrditi Prvim, a zatim ćemo između dva II sibola staviti balon u kojeg ćemo smjestiti energiju, svijetlost i ljubav. Iznad prvog II simola ćemo zamisliti 21 sat (sat uključenja) a iznad drugog II simola ćemo zamisliti 21,20 (sat isključenja) i sve to ćemo potvrditi sa velikim Prvim simbolom.
    4. Balon možemo puniti energijom, svijetlošću i ljubavlju, možemo unutar samog balona smjestiti odgovarajuće simbole koji će djelovaati upravo onako kako smo ih namjenili. Isto tako pri dnu balona, možemo posipati blagoslov i primatelj će ga upravo tako primiti.
    5. Na kraju ćemo izbrisati program kako nebi ostao prazan visjeti negdje u eteru. Zamislit ćemo kako Prvim simbolom dolazimo do programa (kontaktiramo ga) i nacrtamo u 21,21 II simbol koji pobrišemo. Upravo tako će i on djelovati na program, izbrisat će ga točno u vrijeme koje smo naveli.
    Kako ćete i na koji način koristiti ovakav ili sličan program ovisi o vašoj mašti, ili možda bolje rečeno o Unutarnjem znanju kojeg svi imamo i kojeg trebamo probuditi, slijediti ga i pustiti ga da nas vodi, jer naš pravi JA je naučio mnogo više nego što si možemo i zamisliti. Iza sebe imamo mnoga iskustava, slobodno se može pretpostaviti da su ona vezana i uz Reiki. 


Pripremio: Vladimir Magdić 

 


    Kako završiti tečaj?              Ukoliko se odlučite za mene!
U pravilu, vrlo jednostavno, dovoljno je da u Vama sazrije odluka za to. Izaberite majstora i kontaktirajte ga! Sve ostale upute ćete dobiti od njega.
Kontaktirajte me, na telefon ili putem e-maila. Tečaj se može održati samo za Vas ili za grupu. Sve ostale upute ćete dobiti u usmenom kontaktu sa mnom.
Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin