nazovi 091 899 41 99    

     07.01.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

  D o g a đ a n j a
Saborsko, kolovoz 2006.
sweat lodge u tijekom kolovoza 2006. g. 

   P r a k s a
  Komunikacija
  Biraj bolje za sebe
  Vježbe za peti uvid
  Blagoslov
  Pozdrav suncu
  Sweat lodge
  Pet tibetanaca
 

Duhovna praksa

Podarite dan sebi. Ustanite i ne jurite! Rastegnite se nekoliko puta i udahnite današnji dan. Neka vam Univerzum pruži različita iskustva iz kojih ćete moći učitiAko radite neke vježbe (Peti tibetanaca, Pozdrav suncu ili nešto sl.) ili jutarnju meditaciju, učinite to sada. Upalite svijeću i recite: "Neka sjaj ove svijeće unese svijetlost u ovaj prostor!" Upalite mirisni štapić ili ispunite prostor mirisom eteričnog ulja i pustite si laganu meditativnu ili ambijentalnu glazbu. Odradite vježbe ili meditaciju u miru. Tek tada krenite na posao.

Ne slušajte vjesti i ne kupujte novine. Ako ste u automobilu pustite da svira duhovna glazba, ako ste u tramvaju čitajte duhovnu literaturu. Ne dozvolite da vas energija mase - preplavi. Ostanite van toga. U svakom trenutku, bez obzira što radite, možete mantrati ili ponavljati neku svetu rečenicu, kako bi um zadržali na božanskom Postojanju

Ako hodate ulicama grada također ostanite u sebi, dišite svjesno i u ritmu koračajte. Važno je da ste tijekom čitavog dana svjesni svog BITKA. Činite to svakog dana, dok god ne primjetite da ste u potpunom miru, bez obzira na događaje koji se događaju oko vas.

 


    Kako završiti tečaj?              Ukoliko se odlučite za mene!
U pravilu, vrlo jednostavno, dovoljno je da u Vama sazrije odluka za to. Izaberite majstora i kontaktirajte ga! Sve ostale upute ćete dobiti od njega.
Kontaktirajte me, na telefon ili putem e-maila. Tečaj se može održati samo za Vas ili za grupu. Sve ostale upute ćete dobiti u usmenom kontaktu sa mnom.
Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin