nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori    

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Kavez                                                                                          
Postoji  jedan problem koji nije tako mali i u kojem smo svi, neki su svjesni tog problema.... no većina nije. Ja sam to nazvao "kavez" u koji smo se smjestili. Dakle, ograničenost mogućnosti izlaska iz problema. To može biti bilo koji problem, novčani, zdravstveni, emotivni ili bilo koji drugi da ih sada ovdje ne nabrajam. Tu ograničenost smo sami postavili, pokušavajući rješavati svoj problem, stalno se vrtimo u određenim granicama i ne vidimo nikakav izlazak iz tog začaranog kruga. A rješenje postoji, no nalazi se izvan našeg kaveza i mi ga obično ne vidimo. Da bismo ga primijetili i da bismo dobili odgovore na naša pitanja, mi moramo izaći iz kaveza. A to nije nimalo lako jer dok smo unutra, ne vidimo van. No, možda će vam biti dovoljno ako vam netko kaže da postoji nešto što je "vani"  (van našeg ograničavajućeg kruga) i da postoji odgovor. I ako pomaknete te svoje granice, koje uzgred budi rečeno svi imamo, neki malo veće a neki malo manje, tada ćete si stvoriti mogućnost da problem počinjete rješavati. No, ni ovo stanje u kojem ste sada nije tako crno i tako strašno - kako mislite. Ono je ipak bilo vaš izbor i kroz njega ste svakako naučili ono što ste trebali. I sada kada ste to spoznali možete krenuti dalje i mijenjati nešto. To "nešto" samo vi znate, nema tog mudraca niti tog duhovnog autoriteta koji vam ga može pokazati. Vi ste ta mudrost i vi ste taj duhovni autoritet. Važno je da preuzmete odgovornost za svoj život i da ga, ukoliko niste zadovoljni s njim -  mijenjate. Vi to možete i vi na to imate pravo, i ne samo pravo već i obvezu. Učinite to - napravite neki životni rez i pronađite sebe. I sve što budete činili, činite zato da biste sebi ispunili život puninom. To nije egoizam - to je naprosto vaša duhovna potreba. I ne stidite se toga. Dapače, čineći čineći sebi, činite i svojim najbližim, a gledajući još šire, činite na taj način dobro svakom obliku života.
                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin