nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori    

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Tolerancija                                                                                 
Učinite svoje odnose s drugim ljudima podnošljivim. O vašem razumijevanju i vašoj toleranciji ovisi kakvi će oni biti. Ne mogu biti svi idealni kao što ste Vi, zar ne? Znam da Vas je ova rečenica izazvala - ali upravo zbog toga što vas je izazvala i možda naljutila - to je baš tako kako je navedeno. Mnogo toga vas smeta kod drugih ljudi. Smeta vas možda sve ono što prepoznajete kod sebe. A možda i nije tako. Vi ćete mi reći - kako je! A Vi ćete reći; "ljute me, tvrdoglavi su, rasipni su, ne govore što ih smeta, ljubomorni su, nisu tolerantni, škrti su, ovakvi su, onakvi su, odlučuju na svoju ruku ne pitajući vas za savjet, i td. i td...................
Možda je sve to točno, a možda i nije. Vi mislite da je točno. Da li ste se potrudili da ih čujete? Zašto su odjednom zašutjeli, i ne govore više o sebi, o svojim problemima, o tome što ih muči i tišti? A prije su to možda činili često puta. Kada je trebalo - da li ste ih čuli? Vjerojatno niste. Dok ste s njima razgovarali, okrenuli ste temu i počeli govoriti o sebi - a oni su zašutjeli. Čemu da vam se žale kad ih ionako ne čujete. Vi ste možda tada bili u svom "filmu". Život se Vama događao oko Vas, a ne oko njih. Zaboravili ste da se njihov događao oko njih, ali vama to nije bilo važno. I sada, kada nešto želite promjeniti, nailazite na zid. A zašto ne biste pokušali promjeniti sebe. Možda je u tome izlaz. Ili možda smatrate da nemate ništa što biste kod sebe mogli promjeniti. Zašto ne biste postali otvoreniji, ispunjeniji, topliji, razumniji, tolerantniji i td. itd...........? Pokušajte ljude slušati srcem, otvorite se, poslušajte njihovu priču kao da je to vaša priča, kao da je to vaš život. I u tom trenutku dok slušate, ne ubacujte sebe u tu priču.  Ne sudite ništa, samo slušajte i potpomažite njihovu priču kakva god da je, pa makar se vama i ne sviđala. Oni svoju priču pričaju vama, iz svog vlastitog iskustva a to iskustvo nije vaše. I zato im dozvolite da misle i osjećaju drugačije nego Vi.
                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin