nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Što je dobro za tebe                                                                          

Pronađi preko dana vremena za sebe. Stani i prestani žuriti. Ne brini se! Briga je ogroman teret koji nosiš! Što možeš učiniti više od onoga što si već učinio. Ne ovisi baš sve o tebi. Ako nešto mora biti - ono će biti, ti tu ne možeš ništa. Jedino što možeš - to je da prihvatiš s radošću. Pa čak i onda kada ti to što moraš prihvatiti i nije baš drago. Ali, to je dobro za tebe. Ili ti možda znaš bolje - što je dobro za tebe. A kada bi ti birao što je dobro za tebe, što bi izabrao?  Razmisli malo i reci sebi - što bi izabrao? Vječni život! Možda bi izabrao baš to ali to se ne može ostvariti na fizičkoj razini. Možda na duhovnoj da, ali na fizičkoj ne. Možda bi izabrao novac ili recimo zdravlje, ali sve što god bi izabrao bilo bi nešto što se odnosi na ovaj fizički život. A fizički je život prolazan. I što god da izabereš a odnosi se na fizički svijet, ne bi dugo trajalo. Znači da u tome ne bi dugo uživao. Stoga te još jednom pitam - što bi izabrao? Ah, znam što ćeš reći: "Izabrao bi nešto što je vječno". A što je to što je vječno?  Da li ti poznaješ nešto što je vječno? Istina je da si čitao ili su čuo da ima nešto što je vječno, ali ti to ne znaš iz svog vlastitog iskustva. Ti nisi doživio ništa što je vječno. I što ti preostaje? Da se dobro osjećaš sada, u ovom trenutku. To je jedino što postoji. Ti nigdje drugdje nisi, niti bilo gdje drugdje postojiš. Ovdje si i sada si! I ako se sada osjećaš dobro, ako si sretan, ako u sebi osjećaš ljubav, ako imaš mir, ako imaš zdravlje - onda imaš sve što ti je potrebno. A ako sve to imaš, tada to osjećaš unutar sebe. To što je unutar tebe je vječnost! Stoga ti trebaš upoznati sebe - unutar sebe, ti trebaš upoznati ono što je vječno u tebi. Kada to upoznaš - ti ćeš već biti sretan i ništa te drugo neće više usrećiti od onoga što već imaš. Stoga nećeš morati željeti ništa, nećeš morati niti birati, bit ćeš slobodan od svake brige, potpuno bezbrižan i sretan kao dijete.

                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin