nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   | Razgovori  

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Od čega živiš ?                                                                           

Što nam Bog danas želi reći? Čujemo li to? Neki će komentirati: "Kakav Bog? Koje li gluposti!, drugi će reći: "Svašta, budala misli da razgovara s Bogom!" i td., itd., sve ovisi kako se ono prvo pitanje shvati - "Što nam Bog danas želi reći? Jeste li pokušali razumijeti što vam danas želi reći? Kakve su danas vaše misli, kakav je danas vaš osjećaj, kakva su danas vaša djela  i koliko ste puta danas blagoslovili sve što je dobro? Bog vam kroz sve to govori. Ponekad nešto čujemo od toga a ponekad ništa. Zaokupljeni smo mnogim drugim životnim stvarima i zaboravimo na ono od čega živimo. Svakog dana i svake sekunde udišemo Energiju Života. Netko je zove onako, netko ovako ali je ona jedna, isto kao što je jedan Bog i svakom je na raspolaganju u izobilju.

Stoga vas i pitam, jeste li svjesni da živite od toga? Jeste li svjesni sada dok ovo čitate da živite od Nje i da ste prethodnu noć proveli u snu živeći od Nje, i da ste sve dane života svoga proveli, živeći od Nje? Jeste li doista svjesni svega toga? I što ste sa svoje strane učinili da bi potpomogli tu Energiju Života. Možete li danas učiniti bilo što u tom pravcu? Ja mislim da možete i vi i ja i svaki drugi čovjek. Možemo učiniti puno, ako mislimo da možemo. A opredjeliti se za svijetlost, za mene znači potpomoći tu Energiju Života. Što Vi možete učiniti danas, da bi ste se opredjelili za Svjetlost. Vi to ne morate učiniti, ali možete. I ako nećete učiniti, svjejedno ćete disati tu Energiju i neće vam biti zbog toga uskraćena. A Bog Vas svakodnevno čeka i čeka i čeka, očekujući vaš korak. Učinite ga danas! Ne oklijevajte niti trena! To što nam je Bog dao potpunu slobodu ne zanči da vječno možemo živjeti neodgovorno prema sebi i prema čitavom čovječanstvu. Stoga, drago dijete učini nešto što će te svrstati pod Svjetlost ove kape nebeske!

 
                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin