nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori    

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Neuvjetovana ljubav                                                                  
Ljubav je tako divna...predivna. Da li postoji bilo koji drugi osjećaj koji može biti ljepši, prožetiji ili potpuniji od ljubavi. Ali da bi osjećaj ljubavi bio upravo takav ljubav mora biti oslobođena od svega. Mora biti neuvjetovana i potpuno oslobođena svih drugih skrivenih osjećaja, naprosto mora biti čista. Ako tako volimo ili ako tako vole nas - to je doista ljubav. Da li tako volimo i da li itko tako voli nas? Doista, duboko se upitajmo! Ljubav za koju mi mislimo da ona to jeste ponekad nije takva. U nju ili kroz nju su utkani mnogi drugi osjećaji, mnoge skrivena ili jasna uvjetovanja. Npr. - "beskrajno te volim, zato što mi činiš dobro, što paziš na mene, što mi kuhaš i spremaš...što brineš o meni". Jeste, i to je ljubav ali nije bezuvjetna već uvjetovana. Što bi bilo kada ne bi kuhali, spremali i brinuli? Da li bi takva ljubav ostala beskrajna ili bi se možda pretvorila u nešto drugo? Možda u osvetu ili u mržnju, ili u nešto drugo...!
Mislite li da Vi možete voljeti bezuvjetno, bez ikakvih očekivanja. Bojite li se voljeti beskrajno i bezuvjetno. Jer, možda si mislite; "Što će biti ako se se sva (sav) beskrajno predam? Što ako ta neuvjetovanost ne bude prepoznata, i kako će mi biti ako budem iskorištena, izmanipulirana ili bilo što drugo, što će mi nanijeti bol? Vidite li..... zar već ovo nije uvjetovana ljubav? Što bi se desilo kada ne biste ispunili partnerova ili recimo roditeljska očekivanja. Oni vas uvjetuju, vi morate biti onakvi kako oni žele i kako njima odgovara, jer ako nije tako oni će učiniti sve da vas prisile na to. A služe se mnogim oružjima. Od ucjene, pritisaka, osvete, bolesti  i mnogih drugih načina do šutnje koja vas ubija i zahlađenja odnosa koja vas razdire. A zašto sve to. Iz vrlo jednostavnog razloga - u ovom slučaju ljubav je uvjetovan. Ona jest takva, topla, nježna i krasna dok vi ispunjavate očekivanja - ona je uvjetovana. Ali čim to nije tako, budite sigurni ona će doći u pitanje kad tad! Ljubav je ljubav dok je ljubav. Čim to prestane biti, ona je nešto drugo. Nešto što smo se na neki čudesan način dogovorili da bude. Uključimo li bilo što osim srca to više nije čista ljubav. A malo je čiste ljubavi! Možda se i nećete složiti samnom a to mi i nije cilj. Želio bih da razmislite o tome. Želio bih da preispitate svoj život. Da pokušate osjetiti u svome vlastitom srcu ljubav vaše okoline prema vama. Ako je ona bezazleno čista, budite presretni. Ako nije......mijenjajte nešto, i vi imate pravo na život. A život se živi samo kada je prisutna ljubav......ostalo je patnja!
                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin