nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Probudi ljubav                                                                            
Biti duhovan može biti vrlo dobro. Kroz duhovnost možemo zavoljeti sva bića na ovoj Zemlji. Možemo u ljudima prepoznavati dobrotu i možemo dosizati mudrost. Biti duhovan nije isto što i voljeti Boga. Mnogi misle da je to isto. Kroz duhovnost, ma kako ona dobr bila, može ti se dogoditi da zaboraviš na ono najvažnije - na ljubav prema Bogu. No, ne mora ti se to dogoditi- ali može! Stoga se svakog dana prisjeti Božje ljubavi i pokušaj probuditi taj osjećaj u sebi. Naaprosto zastani, ustavi vrijeme, zatvori oči i probudi tu ljubav u sebi. To nije teško, to je tvoja priroda i ti to možeš učiniti kad god zaželiš. Ne treba te nitko tome učiti. Taj osjećaj već imaš u svom srcu. Samo ga trebaš probuditi i proći kroz njega.
Taj čin nije misao, to bi se prije moglo nazvati energetski osjećaj. To je osjećaj prožimanja, lebdenja, širenja i naprosto rečeno, osjećaj ispunjenja ljubavlju. To moraš osjetiti kroz svoje biće. Sačekaj taj osjećaj ako ti to već nije u praksi. On će naići kao val, pokrenut će svaku tvoju stanicu i u jednom trenutku se možeš osjećati velik i širok kao što je i Svijet. U tom trenutku iz svojih grudiju možeš dotaći čitav Univerzum i biti isto s Njim. Pokušaj danas, pokušaj sada i to ćeš činiti svaki dan. Ljubav prema Bogu, ili onom obliku Postojanja koji je tebi prihvatljiv, mora ti biti iznad svega. Mora ti biti prvi i posljednji osjećaj današnjeg dana. Inače sva tvoja "duhovnost", može otići u nekom potpuno krivom smjeru. Ako u tebi nema te ljubavi, možeš postati sebi samovažan, možeš postati veliki ili mali mudrac, možeš postati valiki ili mali majstor, ili bilo što drugo, svejedno je .........  na tome sve završava.
 
                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin