nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Budi duhovan                                                                             

Zbog čega biste trebali biti duhovni? Da bi ste bili bolji, ili možda da bi ste više bili usmjereni ka Bogu? Ja bih rekao, budite životniji, i to je dovoljno. Pod tim podrazumijevam, budite ono što jeste, poštujte Prirodne, etičke i moralne zakone, i to je dovoljno da biste bili ono što ja nazivam "životniji". Dakle, budite sam život.

Što za Vas znači biti duhovan? Ja sam to htio biti i nakon svega što sam prošao, a prošao sam fazu biti "duhovan", prošao sam fazu biti "znalac", fazu u kojoj sam sve znao i u kojoj sam svakom mogao pomoći - i sada nakon svega želim biti samo ono što jesam, i niti milimetar više, i niti milimetar niže od onoga što već jesam. A u krajnjoj biti - jedino to i mogu biti. Sve drugo samo mogu misliti da jesam, što svakako ne znači da stvarno jesam. Pa zaašto bi se onda zamarao sa onim što nije, zar mi nije jednostavnije raditi na onom što jest. Možda i nisam u pravu ali tako mislim, tako osjećam i tako pokušavam živjeti. Ako ste "duhovni" - da li to znači da ste bliže Bogu nego ja, ili ako ste "duhovni" - da li to znači da ste bolji čovjek od mene. A, osim toga tko je taj koji kaže da to jeste, odnosno da niste. Sami sudimo, sami mislimo što mislimo i sami živimo ili mislimo da živimo ono što mislimo da jesmo. Pa upravo radi svega toga vas i pitam - što za vas znači biti "duhovan". Dok sam bio "duhovan", bilo je mnogo ljudi oko mene. Svi su nešto trebali i svi nešto tražili. Bio sam vrlo važan i vrlo tražen. Imao sam mnogo "učenika" a sada, od kad je u meni životna realnost i od kada sam samo "životan", te od kada sam ono što jesam - nikome nisma poËreban. To je ustvarijako dobro. Oslobođen sam mnogih tereta, dapače, slobodan sam ko ptica. Mogu biti  običan, mogu biti neobičan, mogu bitki kakav već jesam i nimalo mi nije važo što će tko reći. A ono što je najvažnije - ne moram biti "duhovan". Vrlo, vrlo dobro - ne moram biti "duhovan", što zanči da ne moram biti niti znalac, niti mudrac, niti moram za svakoga imati rješenje. Osim toga ne moram se boriti za istinu -jer ona je vrlo relativan pojam, ne moram se boriti niti za etiku, niti za moral, niti za ljubav...za ništa se ne moram boriti...... naprosto, to samo mogu, ali i ne moram živjeti! Super!!! Baš je tako dobro! Živim ono što živim i jesam ono što jesam. O kako je to dobro!

 
                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin