nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Mijenjati se - DA ili NE                                                                          
Nikada nije kasno da učinite bilo šta, što bi vas moglo promjeniti. To možete početi i danas ili bilo koji drugi dan. Ali najbolje - neka to bude sada. Zašto biste se uopće mijenjali. Zar ovakvi kakvi ste sada  - ne valjate? Ne morate to učiniti ako mislite da ne morate. Ako ste sobom zadovoljni u svemu, ako vam sve ide onako kako biste htjeli - nema potrebe da se mijenjate. Ali potrebno je da sagledate sve aspekte svoga Postojanja. Ne možete reći: "Što mi fali, imam auto, lijep stan, kćerka mi ide fakultet, dobro zarađujem, itd. itd." a istovremeno vaš emotivni ili duhovni život je na jednoj velikoj nuli. Uvijek postoji nešto što biste mogli mijenjati i nikada nije kasno za to.
I oni najtvrđi koji za sebe misle da nemaju što mijenjati - mijenjaju se takorekuć svakodnevno. Jedina je razlika u tome što jedni to vide i zadovoljni su svojim promjenama a drugi to ne žele vidjeti. Prisjetite se samo; dok ste bili mlađi, dok ste recimo imali osamnaest godina, držali ste do nekih životnih vrijednosti koje su vam tada bile važe - danas držite do nekih drugih, koje su vam danas važne- zar to nije promjena? Mijenjamo te vrijednosti i često ih preslagujemo.  I trebamo ih mijenjati. Budite sigurni da kroz njih rastete. Kroz njih isceljujete svoje stavove i svoja mišljenja koja ste imali do tada, a tada ste shvatili da to nije to što ste očekivali i počeli ste stvarati neke nove vrijednosti koje su postale temelj vašeg življenja. Danas ako ste u tridesetim ili pedesetim godinama imate nove životne vrijednosti; sada su one po vama, daleko dublje i daleko produhovljenije. I jedne i druge smo sami stvorili i posložili. Jedina razlika je u tome što smo prve posložili iz tadašnjih naših iskustava a ove danas, iz današnjih. A sutra će doći opet neko novo vrijeme kad ćemo se odreći ovih današnjih vrijednosti za koje smo spremni život dati, i posložiti neke nove. Sve je to Život, život u kojem ste vi i scenarista i glumac. Nažalost ili na sreću, ne postoji neka prečica s kojom bi mogli bilo što preskočiti. Ovako je možda najbolje! Vaša su iskustva jedino vjerodostojna, vaša su iskustva temelj svega što slijedi iza toga. I vaš odabir nekih novih vrijednosti, i vaše djelovanje, i vaše misli i vaši osjećaji su posljedice tog, za vas važnog i velikog iskustva. A kad ga izživite, kad ga saživite, kad vas prođe i kad vas u cijelosti ispuni - spremni ste se mijenjati, i opet ćete; sve do trenutka kada ćete svakom svojom stanicom i svim svojim Bitkom znati -                                               TKO JESTE!
 
                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin