nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Budi to što jesi!                                                                            

Ako zavaraš čitav svijet i sve svoje prijatelje i sve svoje najbliže, i ako uspiješ sebe prikazati boljim nego što jesi, i ako uspiješ biti dobar glumac na pozornici života, možda ćeš pomisliti da si uspio, ali – sve ti je uzalud, ako sebi ne možeš pogledati u oči, i ako u sebi, nakon svega, nemaš spokojni mir. Ti možeš misliti da si netko, ti možeš sebe podići u nebesa, ti možeš misliti da si slavan i da si važan, ali kada ostaneš sam sa sobom, sve zavjese će pasti i ostat ćeš gol pred samim sobom. Kako ćeš zavarati sebe, drago dijete? Kako?

Ako si pomiren sa sobom i ako znaš tko si, ništa ti više nije potrebno. Ne moraš se truditi da budeš bolji, ne moraš se uljepšavati ni na koji način. Ti znaš tko si i Bog u tebi je potpuno slobodan da te prikaže onakvim kakav doista jesi. I u konačnici, kad malo bolje razmisliš, čemu da budeš ono što nisi? Kako ćeš živjeti tuđi život, kako ćeš misliti nečije tuđe misli ili osjećati neke tuđe osjećaje. Ti si originalan u ovom Univerzumu i budi to što jesi. Osjećaj, misli i čini ono što ti misliš da je dobro. A kao nagradu svoga činjenja ćeš imati mir ili nemir, ovisi o tome da li si činio iz sebe ili iz nečega drugoga. Ništa nije jednostavnije i lakše nego da budeš što jesi. To je tvoja priroda, tu se osjećaš kod kuće, tu je mir, tu imaš potpunu slobodu kao što ju ima ptica u zraku. Zar je ne želiš drago dijete? Nikada sebe nećeš moći izraziti u nečemu što nisi. I ako jednoga dana osjetiš bol u duši i patnju u srcu, prisjeti se… pokušao su prevariti samog sebe, i Boga u sebi…. a to je naprosto nemoguće!

I ako ti se tako nešto dogodi u životu, znaj da još nije kasno za tebe. Ti si jedan od onih sretnika koji može osjećati bol duše i to je za tebe veliki dar. Ta bol je sila koja će te pokrenuti i koja će ti dati novu snagu da se vratiš svojoj pravoj prirodi. I budi beskrajno zahvalan na tome, jer znaj da te Bog voli i da ti je dao novu priliku.

                                                                                Vlado


Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin