nazovi 091 899 41 99    

     28.02.2006

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori     

 


   P o r u k e
  Govori osmišljeno
  Ako si "napadnut!?
  Imaš li prostora za život
  Budi jednostavan
  Uvijek budi u svjetlu
  Budi to što jesi
  Ti možeš sve
  Učini najbolje što možeš
  Život se događa ovdje
  Mijenjati se - da ili ne
  Budi duhovan
  Probudi ljubav
  Dobro je biti "duhovan"
  Budi odmjeren u svemu
  Danas ste mogli bolje
  Neuvjetovana ljubav
  Kolektivna svijest
  Od čega živiš?
  Što je dobro za tebe
  Tolerancija
  Jesli graditelj
  Kavez
  Ljubav prema Bogu
  Živi puninom
  Ne povređuj žovot
  Majstorstvo
  Živi u ispravnosti
  Težnja
  Dualnost
 
 
Ako si "napdnut" ?                                                                              

Ako ste ikad pomislili da ste energetski napadnuti ili ako ste pomislili da ste ureknuti ili da su na vas bačene bilo kakve čari ili bilo što drugo – već kako se sve naziva, htio bih vam pomoći i reći vam da se to može riješiti i da to nije tako strašno kako vam se možda čini. Ja ću govoriti o svojim vlastitim iskustvima iako o zaštitama ima podosta toga i u literaturama. No, mislim da su se ove  o kojim ću ja reći nekoliko riječi pokazale vrlo jasne i Univerzalno opravdane.

Prvo, kada mislimo da smo napadnuti i kada se bojimo takvog napada, već samim tim dajemo snagu takvom napadu. Ako se u svom duhovnom radu nismo dovoljno pročistili i ako u nama i dalje prebiva strah (skriveni ili izraženi), tada je možda nekome dovoljno reci da će biti napadnut – pa će mu već biti lose. No, ukoliko smo sami sa sobom raščistili, ukoliko smo se jasno opredijelili za svijetlost i ukoliko mraku ne dajemo nikakvu snagu – tada će se takav napad vrlo teško dogoditi. Jer, vi poznajete svoju namjeru, svaka vaša stanica odiše ljubavlju i vi možete raširena i otvorena srca stati pred svaki taj napad i reći: «Evo me, u meni prebiva Istina Svijeta i koji je to mrak koji može nadjačati moju svjetlost?«. Mrak je snažan samo tamo gdje je tmina, u svijetlosti ne postoji, nema tu snagu. Čitav Univerzum stoji iza Istine i iza Ljubavi, samim tim, ako ste u Ljubavi, znači i iza Vas. Što je to čega se trebate bojati? Koja je snaga veća od Ljubavi? I ako to osjeća čitavo vaše biće – ne može vam se ništa dogoditi. Ali, ako u vama prebiva i malo sumnje u vaše opredjeljenje, ako na isti način podupirete i svijetlost i mrak – tada će se napad moći realizirati, ne zbog toga sto je snaga u njemu, već zbog vaše osobne slabosti. Dakle, ako ste dosegli svjesnost, ako ste se potpuno jasno opredijelili, vi ste već zaštićeni sa viših duhovnih razina. Zato i možete stati pred laž i otvorena mu se srca suprotstaviti. Zato, što u vama prebiva Istina. Da nije tako, da ste i sami u laži, tada i ona najmanja prijetnja energetskim napadom vam može nauditi. Zato, jer će vam vas vlastiti strah potrošiti energiju. A kako je u takvim situacijama prisutna i panika – tada je problem još veći.

Ukoliko nemate tu snagu da se jasnoćom svoga Postojanja suprotstavite  takvom napadu preostaju vam mnoge tehnike i mnogi načini zaštite. Recimo, možete se zaštititi Reiki-em, možete se štititi zlatnim svjetlosnim stupom, ili svjetlosnim slapom. Možete se štititi križem ili na primjer možete u svaki kut vaše kuće ili vašeg stana, u jednake posudice naliti posvećenu vodu a u sredini kuće ili stana paliti svijeće ili mirisne štapiće. Bilo je podosta pozitivnih primjera takve zaštite.

Prosvijetljenom čovjeku ne treba nikakva zaštita. Ja za sebe ne ş mogu reci da to jesam i divim se ljudima koji to mogu. Naime moja osnovna poruka je usmjerena upravo ka namjeri da se zapitaš, ukoliko imaš takvih problema: «Zašto se to meni događa?» i da ti pomognem da u svom razmišljanju uzmeš i činjenicu da će te možda tvoj istinski duhovni napredak dovesti u stanje sigurnosti, koje nije promjenjivo i koje je vrlo stabilno. Da bi se došlo u takvo stanje potreban je rad i svatko to mora znati – da se u duhovnom svijetu ništa ne postiže preko noći, ali upornost i istinska želja ka samoostvarenju uvijek biva nagrađena, bilo zdravljem, mirom, blagostanjem, jasnoćom, mudrošću, ljubavlju ili bilo čim drugim.

Moja poruka je isto tako upućena i onima koji se dižu i padaju na tom putu, što je vrlo ljudski i želim im reći da smo svi mi uz njih i da se to i nama također događalo te da ustraju u tom svom naumu – samoostvarenja. Kada sam odlučio nešto napisati o zaštiti i o tom problemu onda sam pokušao prema svom vlastitom iskustvu izvući nešto sto je najvrednije i nešto što nam ostaje za čitav život. I tada sam napisao da je to ISTINA. Istina u našoj namjeri, u našim mislima, u osjećajima u riječima, u svemu ……. što mi jesmo. Mogao sam navesti već neke poznate tehnike ali one nisu rješenje naše sigurne zaštite, niti nešto sto nam ostaje za čitav život. One su samo lijek u trenutku kada su nam potrebne i uredu je da ga prihvatimo kao lijek kada nam zatreba. Ali, ono što je trajno, ono što nam ostaje za čitav život, što nas vodi i što nam daje svrhovitost življenja jeste ISTINA. Jer, ako si bakljonoša i ako koračaš ispred mnogih noseći baklju ispred njih, osvjetljujući im put, ti si prvi kojeg ovaj Univerzum štiti. Jer kakav bi ovaj svijet bio, kada ne bi bilo tako? Ako si svojom Istinom izabran od Univerzuma, onda ti Univerzum i daje. Daje ti zaštitu, daje ti «moć», daje ti sve što ti je potrebno kako bi obavio taj zadatak za sveopće dobro. A na tebi je da to i opravdaš!

Ako sam barem jednom rečenicom pomogao u rasvjetljenju ove teme, beskrajno sam zahvalan mudrosti koja nas vodi……Puno vas volim…..

                                                                         Vlado !

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin