nazovi 091 899 41 99    

     21.12.2005

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori     

   Hrvatski iscjliteljski dani
  Nositelji manifestacije
  Energetska slika Hrvatske
  Iscjeljivanje
  Program Osijek
  Program Sl. Brod
 
  Jarun

litopunkturni kamen


  ISCJELJIVANJE (LITOPUNKTURA)

Litopunktura je naziv dobila po uzoru na akumpukturu, koje je kinesko umijeće liječenja. Umjesto igala koje služe za liječenje ljudskog tijela, ovdje služe kameni stupovi isto kao i akumpukturne igle, koje se usađuju u tlo. Obično se na te kamene stupove ugraviraju muško ženski principi koji u prostor unose sklad okoline. Umjesto tih kamenih stupova moguće je rabiti energetske instalacije koje će na isti način emitirati ispravljane negativnih silnica i na taj način ozdravljivati porostor.

Marko Pogačnik je pod pokroviteljstvom Ureda Grada Zagreba te uz pomoć JP Zrinjevac i ŠRC Jarun pokrenuo projekt liječenja grada Zagreba. "Kralježnicu" grada prema Pogačnikovom viđenju, povezuje Mirogoj, Medveščak, Centar, Trnje i Siget. Po njegovu, na sjecištu vertiukale i horizontale nalazi se Poglavarstvo grada Zagreba, što prema njemu čiuni srce grada Zagreba.  Moje osobno mišljene se baš i ne podudara sa  Pogačnikovim "viđenjem", smatram da se grad obično širi prema glavnoj energetskoj brazdi, pa prema tome grad Zagreb se ne širi od Medvednice prema Novom Zagrebu, već od Dubrave prema Susedgradu. Ne slažem se da je Poglavarstvo srce grada, ali se mogu složiti da mu je upravo to Poglavarstvo ponudilo posao pa ga je morao postaviti na tako značajno mjesto. Ovaj grad je živio i prije tog Poglavarstva a živjet će i poslije. Prema tome to Poglavrstvo nema enegrgiju srčane čakre, odnosno energiju ljubavi. Osobno mislim da je umjetnost dobrodošla, pa tako i Pogačnikova, ali istovremeno si dajem za pravo da izrazim svoj prosvjed naprosto zbog toga što se akumpukturna igla može zabiti i na pogrešno mjesto, što može donijeti više nevolje nego li dobra.

Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin