nazovi 091 899 41 99    

     21.12.2005

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

  D o g a đ a n j a
Zagreb, 20. prosinca  2005.
Okrugli stol  - o prijedlogu Zakona o terapeutima 

   P r a k s a
  Komunikacija
  Biraj bolje za sebe
  Vježbe za peti uvid
  Blagoslov
  Pozdrav suncu
  Sweat lodge
  Pet tibetanaca
 

Kako komunicirati ?

Svakako upamtite da je riječ isto energija kao i sve ostalo što nas okružuje. Tijekom dana komunicirate sa svima, razmijenjujete na taj način energiju sa mnogim ljudima, sa obitelji, sa suradnicima ili sa prijateljima. Nažalost mnoge od tih komunkacija ostanu nedorečene ili nedovoljno jasno izrečene te upravo taj nedorečen ili nejano izrečen dio vašeg razgovora sa sugovnikom,  zaključujete i osmišljavate sami. A to ne mora biti niti slično onome što je htio reći vaš sugovornik. 

Također je važno da znate da tijekom komunikacije uvijek nešto dobivate i primate ali i dajete. Morate obratiti pažnju što vam vaš sugovornik želi reći. Možda za vas ima vlo značajnu i važnu poruku. Ako ga ne slušate pažljivo, promaknut će vam važna poruka koju ima za vas. Stoga s pažnjom slušajte i jasno odgovarajte. Neka to ne bude dvosmisleno ili nedovoljno jasno.

Ne dozvolite da vam bilo tko sa strane presjeca energiju komunikacije i ulijeće sa nekom novom temom dok ovu staru niste završili. Inzistirajte da sve iskomunicirate do kraja i da ništa ne ostane nedorečeno. Tada će vam svaki put biti sve jasnije koju vam je poruku sugovornik donio i što ona za vas znači.    

Ako imate osjećaj da vam je nešto od vašeg razgovora sa sugovonikom ostalo nejasno, slobodno ga zapitajte: "Da li ima još nešto što si mi htio reći?" Kada osjetite da je taj razgovor završio, pređite na drugu temu, ali zapamtite bit prethodnog razgovora kako bi vam nakon njega na površinu izašla poruka koju ste primili i koja je važna za vas.

 


    Kako završiti tečaj?              Ukoliko se odlučite za mene!
U pravilu, vrlo jednostavno, dovoljno je da u Vama sazrije odluka za to. Izaberite majstora i kontaktirajte ga! Sve ostale upute ćete dobiti od njega.
Kontaktirajte me, na telefon ili putem e-maila. Tečaj se može održati samo za Vas ili za grupu. Sve ostale upute ćete dobiti u usmenom kontaktu sa mnom.
Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin