nazovi 091 899 41 99    

     21.12.2005

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

  Poruka
Što je doista to što te tjera da budeš "duhovan", i koji je to istinski razlog da se toliko trudiš. Ako je taj razlog toliko dubok i toliko istinski - samo naprijed - ne možeš pogriješiti! I ako je u tebi istinske namjere, sva će božanska vrata za tebe s milošću biti otvorena!
   R e i k i
  Četiri aspekta
  Devet elemenata
  Kodeks
  Reiki etika
  Inicijacija
  Povijest (Phillys)
  Povijest (Evan)
  Reiki simboli
  Iscjeljujuća snaga
  Darovi prvog stupnja
  Reiki za mir
  Reiki za uspjeh
  Reiki istraživanja
  Kristal na sjev. polu
  Usuiev satori
  Dnevnik H.Takate
  Reiki u svjetlu kršćanske antropologije
  Reiki je savršen
  Programiranje Reikia
  Reiki zvuk
Da li je Reiki moć?
Reiki baklja
Što za mene znači Reiki?

 

Da li je Isus živio u Indiji ?
No, koliko mi stvarno znamo o povijesnoj ulozi Isusa iz Biblije ili nekoliko suvremenih ivora? Nakon pet godina intenzivnog istraživanja njemacki teolog Holger Kersten došao je do ovih i iducih senzacionalnih zakljucaka:

strel.jpg (512 bytes)"Tri mudraca" došla su iz Indije da bi proglasili dvogodišnjeg Isusa osobitim utjelovljenjem božanskog Logosa i utjecali na njegov odgoj i duhovni i umni razvitak.

strel.jpg (512 bytes)U dobi od trinaest godina Isus je starim "Putem Svile otišao u Indiju i tamo proucavao živi Budizam. Usvojio je njegova nacela i sam postao duhovni ucitelj.

strel.jpg (512 bytes)Nakon ponovnog dolaska u Palestinu, raspece je oznacilo kraj Isusovog poslanstva kao Mesije, no - u stvari, nije izazvalo njegovu smrt. Egzaktna analiza "plašta iz Torina" dovodi do znanstvenog dokaza da je Isus preživio raspece i da se samo doimao mrtvim.

strel.jpg (512 bytes)Poslije "uskrsnuca" Isus je prvo živio na Bliskom istoku, a kasnije se vratio u Indiju gdje je na kraju umro u dubokoj starosti. Njegova grobnica nalazi se i sada u Kašmiru.

Nijedna druga licnost na Zemlji nije imala tako ocit uticaj i bila tema tako velikog broja knjiga i tako žestoke rasprave kao licnost Isusa Nazarena. Pa ipak, znacaj povijesne licnosti Isusa je uvijek ostajao sakriven od istraživanja ucenjaka. Danas postoji više od 100.000 dobrih naucnih radova o ličcnosti Isusa, pa ipak rezultati o povijesnoj licnosti Isusa mogu se nazvati razocaravajucim. Gotovo svi služe kao pisani dokaz vjere, ali su objektivna svjedocanstva teško pristupacna. 

Isusovo djetinjstvo i mladost bili su gotovo sasvim nepoznati u znanim Evandjeljima, premda su rana razdoblja života od tako velikog znacaja za oblikovanje covjekove licnosti. Opisano je nekoliko dana i sati njegovog života u vrijeme sudjenja. Kako je moguce da se povjesnicari ne obaziru na sva fantasticna cuda i neobicne dogadjaje opisane u Evandjeljima?  Mnogi koji su nakon toga opisivali prikaz politickog i društvenog života u to vrijeme, napisali su sve o Herodu, Ivanu Krstitelju i Pilatu, no vrlo rijetko i neiscrpno spominju Isusa Krista.


    Kako završiti tečaj?              Ukoliko se odlučite za mene!
U pravilu, vrlo jednostavno, dovoljno je da u Vama sazrije odluka za to. Izaberite majstora i kontaktirajte ga! Sve ostale upute ćete dobiti od njega.
Kontaktirajte me, na telefon ili putem e-maila. Tečaj se može održati samo za Vas ili za grupu. Sve ostale upute ćete dobiti u usmenom kontaktu sa mnom.
Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin