nazovi 091 899 41 99    

     21.12.2005

Reiki   |  Praksa   |  Hrv.iscj.dani   |  Poruke  |  Pojmovnik   |  Duh.velikani   |  Razgovori  

   Hrvatski iscjliteljski dani
  Nositelji manifestacije
  Energetska slika Hrvatske
  Iscjeljivanje
  Program Osijek
  Program Sl. Brod
 
  Litopunktura
Litopunktura grada Zagreba
Ako želite saznati nešto iše o litopunkturi grada Zagreba - pogledajte ovu stranicu!

Energetske linije (brazde)

Glavne energetske linije ucrtao Dan Šercar a doradila Vera Aleksander

Kroz energetske linije zemlje teku energije života isto tako kao što po ljudskom tijelu teče ta ista energija kroz nadije (energetske tokove). Ukoliko iz nekog razloga dođe do zastoja te energije , dolazi do zastoja a nakon toga i do oboljenja koje se očituje na fizičkoj razini. Energija koja teče energetskim brazdama ne samo da snabdijeva Zemlju energijom života već sobom nosi i određene informacije. Osim što do zasoja te energije može doći zbog nekih prirodnih poremećaja, na njim može djelovati i čovjek. Obično to čovjek radi nesvjesno prikidajući prirodni tok gradnjom određene prometnice, ili građevinskim objektom koji nije u skladu sa okolišem. Isto tako se na njih može djelovati svjesno da bi se stekla određena moć. Koristi se djelovanjem na ulaznu točku puštajući određene dezinformacije ili informaciju kojom će se kasnije manipulirati. Postoje određene pretpostavke da se je to znanje već koristilo u II svjetskom ratu a naša saznanja su da se je svjesno djelovalo iz četiri pravca, neposredno prije našeg Domovinskog rata i na Hrvatsku. Naša je pretpostavka da je upravo zato nevjerojatno dugo Europa čekala, puštajući da gine nedužno stanovništvo i djeca.

Svaki živi organizam ima svoje energetske centre (čakre) i svoje energetske linje (brazde) na koje se pozitivno može djelovati u svrhu iscjeljenja. Na iscjeljenje određenog grada ili nekog šireg područja može se djelovati isceljujući, postavljanjem određene točke koja se stavlja kao akumpunkturna točka na određeno mjesto, a koja iscjeljuje negativnu energiju čakre ili brazde. To može biti neka statua koja služi kao akumpunkturna točka ili neka druga instalacija koja se polaaže u zemlju, koja je obično potpognuta kristalima koji služe kao prenosioci iscjeljujuće informacije. Takva iscjeljenja smo obavili u gradu Osijeku i Slavonskom Brodu (ukoliko želite pogledati: stisnite desnu tipku miša i snimte sa Save Target As) a o tome podrobnije možete vidjeti u meni-u.

Također je važno znati da kada dođe do zastoja ili slabog protoka energije kroz brazde ili čakre nekog grada ili mjesta, tada istovremeno to počinju osjećati i njegovi stanovnici. Šume i parkovi počinju izmiurati, životinje se ne obnavljaju, ljudi počinju bolovati. Iscjeljujućim djelovanjem kroz brazde stanje se bitno može popraviti.


Val za valom
Živi život moj anđele
Predajem te svjesno Bogu
Tko ti doista jesi?
Ja jesam
Kontrolna misao
Živi u ispravnosti
Svi smo Božja djeca
Samo koračaj
Poštuj životni prostor
Rodi se u meni
Mali Budha
Reiki samotretman
Meditacija na simbole
Čakre - kola života
Sveukupnost
fsdfasfas
   Preporučujem stranice
Hrvatski Reiki savez
Hrvatski iscjeliteljski dani
Sweat lodge                          
fsdfasfas
   Tekstovi
Energetski brak
Evanđelje
Isus je živio u Indiji
Mojsijeva kozmogonija
Torinsko platno
Postoji li "recept" života?ffas

 

           Ovdje možete:
Postaviti pitanja iz duhovne prakse
Ako prakticirate redovito svoju duhovnu praksu a istovremeno se osjećate kao da stojite i da se ništa ne događa - onda je ovo pravo mjesto za Vas. Postoji očito pitanje koje morate postaviti ali nemate kome. Ako se slažete - postavite ga! A ja ću Vam pokušati odgovoriti na njega, ne iz uma već će biti iskanaliziran samo za Vas. Nakon toga, kada ga pročitate i kada saživi u Vama, tek onda sudite !
Izmjeriti svoj bioenergetski potancijal
Jeste li se ikad zapitali imate li iscjeliteljskih sposobnosti. Ako Vas to interesira a niste sigurni možete li to - ispunite ovaj mali upitnik. Možda će Vam upravo to biti poticaj da se pokrenete i da ovaj svijet dobije još jednu osobu koja radi za dobrobit čovječanstva.
Izmjeriti svoj radiestezijski potancijal
Htjeli bi ste se baviti radistezijom, ali niste imali priliku provjeriti možete li to: Sada imate priliku upravo to pitati!
Ispitati da li spavate na lošem mjestu?
Štetno zračenje, posebno ono kojem ste izloženi nekoliko godina i koje može biti vrlo jako - može biti uzrokom vaših zdravstvenih problema. Ako se budite noću, posebno između dva ili tri sata, ako se osjećate iscrpljeno i bezvoljno i ako imate česte glavobolje, možete mi se obratiti, možda je upravo uzrok u štetnom zračenju.
master.gif (10234 bytes)
Vladimir Magdić
Email: vladimir.magdic@zg.htnet.hr
Adresa: Škrile I/10, 47300 Ogulin
Mob: 091 899 41 99
© Reiki magazin